Drugi dogodki

102 English Tips

102Tips

Knjiga "102 English Tips: Another Quick Guide to Avoiding 'Slovenglish'", ki so jo v tiskani obliki dobili študentje 1. letnika anglistike, je na voljo tudi v e-različici.

Liber.ac 2014

Strani sejma Liber.ac (2014):

5. SEJEM AKADEMSKE KNJIGE LIBER.AC (20. – 22. MAJA 2014): Sejem akademske knjige Liber.ac je zasnovan kot tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom, s katero se v slovenskem prostoru uveljavlja nov tip knjižnega sejma, obenem pa se vzpostavlja novo kulturno in komunikacijsko središče. Sejem povezuje različne akterje s področja produkcije in promocije akademske knjige od univerzitetnih založb in knjigarn do univerzitetnih knjižnic. Opozarja na raznolikost in visoko kvaliteto slovenskega akademskega založništva, najnovejše dosežke znanosti in interdisciplinarne razvojne usmeritve v visokem šolstvu. Obenem poskuša akademsko knjigo približati širši zainteresirani javnosti, študentom, dijakom, ki se odločajo o izbiri študija, kakor tudi tistim, ki se v okviru vseživljenjskega izobraževanja odločajo za univerzitetno izobrazbo.

Povezavi do dodatnih informacij:

English Studies Exchange

Novost na spletni strani: brošura English Studies Exchange, ki so jo pripravile študentke in študenti anglistike. Najdete jo v angleškem delu spletišča, v razdelku Exchange Students, ki je namenjen predvsem študentom, ki prihajo na izmenjavo na naš oddelek.

English Studies Exchange

Anglistika na Twitterju

Obvestila in dogodke, povezane z oddelkom, lahko spremljate tudi prek Twitterja: @AnglistikaFFUL. Objave bodo zaradi tehničnih omejitev prihajale s krajšim zamikom.